Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Zahvala predsednika NK Radenska Slatina

»Ko so pred leti k meni prišli entuziasti, ki so želeli da vodim NK Slatino, niti za trenutek nisem bil v dvomu.

Slatina je v svoji kratki klubski zgodovini pred 21 leti začela pisati svojo nogometno zgodbo. Zgodbo, ki bi naj bila v ponos vsakemu Radenčanu in Radenčanki, navsezadnje v ponos vsem, ki so in bodo v prihodnje klubu stali ob strani. Seveda ni šlo vedno vse po načrtih in tudi v prihodnje ne bo šlo brez kakšnega padca.

Čeprav se je moja zgodba z nam ljubo Slatino začela pred dobrimi 4 leti, imam v teh dneh občutek, kot da je vse skupaj le privid. A resnično je le to, da se nepreklicno poslavljam od vodenja kluba. Prehojena pot z vsemi mojimi sodelavci,  sponzorji, donatorji in športnimi prijatelji, na kateri ni manjkalo vzponov in padcev, je nekaj, kar mi bo ostalo v spominu za vse življenje.

Danes je Nogometni klub Radenska Slatina zdrav klub brez dolgov,  kar je prvi predpogoj  za uspešno nadaljevanje dosedanjega dela.  Oblikovali smo majhno, a zagnano ekipo sodelavcev  in pripeljali nekaj nogometašev, ki sestavljajo novo jedro bodoče zmagovalne ekipe.  Takšno ekipo se gradi nekaj let in prepričan sem, da nam je uspelo ustvariti dobro podlago za svetlo prihodnost.

Vodenje kluba prepuščam novemu vodstvu, za katerega menim, da bo lahko dodalo še nekaj več. Tisto tako potrebno dodano vrednost, s pomočjo katere bomo vsi skupaj nekega dne z dvignjenima rokama zaploskali velikim športnim uspehom naše Slatine.

Ob tej priložnosti bi se še posebej želel zahvaliti Občini Radenci, ki nam je nemalokrat priskočilo na pomoč,  zvestim pokroviteljem in donatorjem,  ki so in upam, da bodo tudi vnaprej Slatini stali ob strani.  Rad bi poudaril tudi izjemno korektno sodelovanje z našimi konkurenti, kot so Radgona, Apače, Veržej in ostalimi, ki ljudem pogosto ostajajo skriti.  To, da smo bili na nogometnih zelenicah veliki konkurenti, ne pomeni, da nismo izven njih tesno sodelovali in iskali najboljše rešitve za nogomet.

Tako, dragi moji športni prijatelji in iskreni podporniki Slatine, prišel je čas za slovo. Za nekatere sem bil morda junak, za druge spet bedak.  Ljubezen do športa, predvsem pa Slatine, je bila tista, ki mi je pomagala, da sem znal družini razložiti, zakaj sem toliko časa vlagal v nogomet.

Novemu vodstvu želim veliko pozitivne energije, volje, podpore in navsezadnje sreče za boljši jutri vaše in naše Slatine. Prepričan sem, da se je slatinska zgodba šele dobro začela in da smo blizu času, ko bo Slatina postala veliki klub.«

Boštjan Filipčič
Predsednik
NK Radenska Slatina

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net