Naslednje tekme  

Člani
Sobota, 23.3., Cankova, ob 14. uri
NK Cankova - NK Slatina

Mladinci
Sobota, 23.3., Bltinci, ob 15.30 uri
ND Beltinci - NK Slatina

   

Zadnje tekme  

Mladinci
NK Slatina - Čarda 2:8

Člani
NK Slatina - NK Podvinci 0:3

   

Selekcije U9, U11 in U13 na turnirju v Apačih

V soboto in nedeljo, 03.04 in 04.04, je v Apačih potekal dvoranski nogometni turnir za mlajše selekcije. V soboto so nastopali igralci selekcije U11, v nedeljo pa selekciji U9 in U13. Na turnirju so nastopile tudi naše selekcije, ki so znova navdušile.

V soboto je nastopila selekcija U11, ki je v konkurenci šestih ekip osvojila odlično 3. mesto. Selekcija U11 je odlično zaključila svoj zadnji turnir v zimskem delu sezone. Skozi celotno zimsko sezono so naši fantje prikazali odlično igro. Napredek ji bil viden na vsakem turnirju, kar nas je še toliko bolj razveselilo.   

V nedeljo pa so na sceno stopili igralci U9 in U13. Dopoldne so začeli naši »špartanci«, ki so znova veljali za enega od favoritov. Tudi tokrat so pokazali, da so ena izmed najboljših ekip in osvojili odlično 3. mesto. Na koncu jim je zmanjkalo malce sreče, a smo kljub temu zelo zadovoljni z napredkom in igro naših »špartancev«. Zdaj jih čaka samo še veliki zaključek zimske sezone in sicer turnir v Ljubljani (Zmajevo gnezdo), kjer bodo nastopile najboljše ekipe iz Slovenije in sosednjih držav.

Turnir je zaključila selekcija U13, ki je nastopila z dvema ekipama. Obe ekipi sta prikazali odlično igro in borbenost. Na koncu je obema ekipama zmanjkalo malce sreče in sta tekmovanje zaključili v skupinskem delu. Kljub temu smo z napredkom in igro selekcije U13 zelo zadovoljni. Tudi oni so skozi celotno zimsko sezono prikazali odlično igro in ogromno napredka.

Selekcija U9

Igrali so: Jan Kolar, Anej Vertačnik, Svit Delak, Jan Fras, Gal Vršič, Amadej Filipčič, Jaka Zamuda, Alen Balažic
Trener: Mitja Senčar
Vodja: Izidor Klemenčič

Selekcija U11

Igrali so: Filip Farič, Anej Mlinarič, Tosja Mlinarič, Jan Lesjak, Jaka Zamuda, Amadej Filipčič, Leon Nemec, Anže Veingerl
Trenerja: Dejan Podlesek in Izidor Klemenčič

Selekcija U13

Igrali so: Domen Mulec, Žiga Berden, Nik Marič, Marko Leonard Kos, Patrik Pintarič, Nejc Fifolt, Filip Farič, Anej Mlinarič, Tosja Mlinarič, Jan Lesjak, Tjaš Ploj, Tian Grah, Maj Cehtl
Trener: Denis Ilješ

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

1. Čarda Martjanci 25
2. Radenska Slatina 23
3. Rakičan 21
4. Križevci 17
5. Goričanka 16
6. Bogojina 9
7. Dobrovnik 7
8. Bistrica 7
   

Lestvica - mladinci  

7. Grad 18
8. Avto Rajh Ljutomer 15
9. Radenska Slatina 13
10. Goričanka 6
11. Kema Puconci 3
12. Tromejnik 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina