Naslednje tekme  

U12
Radenci, 16.6. ob 9.00
Radenci open 2018

 

   

Zadnje tekme  

   

Petarda v mreži Malečnika

Članska ekipa NK Radenska Slatine se v novem letu počasi vrača v tekmovalne tirnice. Fantje pridno nabirajo pretečene kilometre in moč na treningih, da bodo prvo tekmo spomladanskega dela sezone pričakali karseda najbolj pripravljeni. Prvo prijateljsko tekmo so igralci NK Radenska Slatine odigrali v nedeljo v Avstriji na igriču v NK Stradnu. Igrali so proti ekipi NK Asfalterstvo Brus Malečnik, ki nastopa v 1. ligi MNZ Maribor in jo premagali z visokih 5:1.

Začetek ekipe je pripadel ekipi iz Radencev, saj so bili več pri žogi in bili bolj nevarni za gol. Kljub temu so prvi povedli igralci Malečnika, ki so zadeli po odbitem strelu iz 8ih metrov po neodločnosti obrambe NK Radenska Slatine. Na izenačenje nismo rabili čakati dolgo. Po podaji iz kota je prišlo do odbitega strela, kjer se je pri žogi znašel David Šajnović in močno streljal po tleh. Nekje 11m stran od gola je bil postavljen Denis Potrč, ki je žogo preusmeril v gol. V drugem polčasu so Slatinarji zaigrali še konkretneje. Po podaji Šajnoviča iz kota so bili igralci Malečnika nespretni pri izbijanju žoge, ki je prišla do Valentina Avseca, ta pa je z glavo zadel za 2:1. Nato se je izkazal Žan Kavaš, ki je po prefinjem udarcu iz prostega strela zadel za 3:1. Sledilo je povišanje rezultata, ko je po prekršku v kazenskem prostoru nad Rokom Šteinerjem iz enajstmetrovke rutinirano zadel Luka Madon. Za končnih 5:1 je po predložku iz strani še drugič, tokrat z glavo, zadel Denis Potrč. 

Slatinarji so torej zabeležili visoko zmago, vendar rezultat v pripravljalnem obdobju ni v ospredju. Domači igralci so prikazali raznoliko igro z veliko kratkih podaj in kombinatorike. Naslednja tekma nas čaka naslednjo soboto v Lenartu, na umetni travi, proti ekipi NK Dobrovci ob 12:00

Postava Slatine:
1. Polčas: Hozjan; Turk, Kavaš, Ajlec, Tušak; Potrč, Šteiner, Šajnovič; Madon, Slekovec, Avsec
2. Polčas: Vajs; Turk, Kavaš, Ajlec, Tušak; Potrč, Šteiner, Šajnovič; Madon, Križan, Avsec

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

9. Rakičan 28
10. Turnišče 22
11. ŠNK Radgona 22
12. Čarda Martjanci 16
13. ŠD Bogojina 16
14. Radenska Slatina 15
   

Lestvica - mladinci  

8. Križevci 27
9. Radenska Slatina 17
10. NK Goričanka 16
11. ŠNK Bakovci 16
12. Tromejnik 14
13. NK Tišina 3
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina