Naslednje tekme  

U9, U13
2. Zimski turnir NK Radenska Slatina, 24.2., ob 8. uri

Člani
Slovenska Bistrica, 24.2., ob 11.15 uri
NK Slatina - NK Pohorje

U7, U11
2. Zimski turnir NK Radenska Slatina, 24.2., ob 8. uri

   

Zadnje tekme  

U9, U11
Turnir NK Rakičan - 3. mesto

Člani
NK Slatina - NK Dobrovce 0:6

   

Petarda v mreži Malečnika

Članska ekipa NK Radenska Slatine se v novem letu počasi vrača v tekmovalne tirnice. Fantje pridno nabirajo pretečene kilometre in moč na treningih, da bodo prvo tekmo spomladanskega dela sezone pričakali karseda najbolj pripravljeni. Prvo prijateljsko tekmo so igralci NK Radenska Slatine odigrali v nedeljo v Avstriji na igriču v NK Stradnu. Igrali so proti ekipi NK Asfalterstvo Brus Malečnik, ki nastopa v 1. ligi MNZ Maribor in jo premagali z visokih 5:1.

Začetek ekipe je pripadel ekipi iz Radencev, saj so bili več pri žogi in bili bolj nevarni za gol. Kljub temu so prvi povedli igralci Malečnika, ki so zadeli po odbitem strelu iz 8ih metrov po neodločnosti obrambe NK Radenska Slatine. Na izenačenje nismo rabili čakati dolgo. Po podaji iz kota je prišlo do odbitega strela, kjer se je pri žogi znašel David Šajnović in močno streljal po tleh. Nekje 11m stran od gola je bil postavljen Denis Potrč, ki je žogo preusmeril v gol. V drugem polčasu so Slatinarji zaigrali še konkretneje. Po podaji Šajnoviča iz kota so bili igralci Malečnika nespretni pri izbijanju žoge, ki je prišla do Valentina Avseca, ta pa je z glavo zadel za 2:1. Nato se je izkazal Žan Kavaš, ki je po prefinjem udarcu iz prostega strela zadel za 3:1. Sledilo je povišanje rezultata, ko je po prekršku v kazenskem prostoru nad Rokom Šteinerjem iz enajstmetrovke rutinirano zadel Luka Madon. Za končnih 5:1 je po predložku iz strani še drugič, tokrat z glavo, zadel Denis Potrč. 

Slatinarji so torej zabeležili visoko zmago, vendar rezultat v pripravljalnem obdobju ni v ospredju. Domači igralci so prikazali raznoliko igro z veliko kratkih podaj in kombinatorike. Naslednja tekma nas čaka naslednjo soboto v Lenartu, na umetni travi, proti ekipi NK Dobrovci ob 12:00

Postava Slatine:
1. Polčas: Hozjan; Turk, Kavaš, Ajlec, Tušak; Potrč, Šteiner, Šajnovič; Madon, Slekovec, Avsec
2. Polčas: Vajs; Turk, Kavaš, Ajlec, Tušak; Potrč, Šteiner, Šajnovič; Madon, Križan, Avsec

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

8. Črenšovci 14
9. Turnišče 14
10. Čarda Martjanci 13
11. ŠD Bogojina 13
12. Rakičan 12
13. Radenska Slatina 10
   

Lestvica - mladinci  

6. Avto Rajh Ljutomer 21
7. Križevci 21
8. Čarda martjanci 17
9. Radenska Slatina 8
10. Goričanka 7
11. Tromejnik 7
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina