Naslednje tekme  

Člani
Sobota, 17.8., Radenci, ob 10.00 uri
Slatina - Malečnik

   

Zadnje tekme  

Člani
NK Slatina - NK Apače 2:0

   

Selekcija U13 na turnirju Umag Trophy 2019

Selekcija U13 se je prejšnji vikend mudila na mednarodnem turnirju v Umagu. Na turnirju je z našimi igralci zaigralo tudi pet igralcev iz NK Veržeja, ki so se z veseljem odzvali povabilu. Fantje so tam preživeli celoten vikend, skupaj so odigrali kar osem tekem.

V petek in soboto je bil na sporedu skupinski del, v katerem so v močni skupini zabeležili dva remija ter štiri poraze. V nedeljo je bilo na sporedu razigravanje, kjer so fantje na dveh tekmah proti NK Jarenini zabeležili zmago in remi, ter tako veseli zapustili turnir. Za selekcijo U13 je bila to neka nova in vesela izkušnja. Skozi celoten vikend so odigrali ogromno močnih tekem, spoznali nove ekipe in seveda pridobili ogromno novih izkušenj. Ta turnir si bodo fantje zagotovo zapomnili za vedno, saj so imeli priložnost odigrati tekmo tudi proti velikemu PSG-ju. Ta teden bodo fantje znova aktivni, saj jih v četrtek čaka ligaška tekma proti ekipi iz Ljutomera.

 


Igrali so: Domen Mulec, Filip Farič, Tian Grah, Mai Cehtl, Jan Lesjak, Tjaš Ploj, Nik Marič, Anej Mlinarič, Tosja Mlinarič, Tjan Krajnc, Niko Osterc, Rok Filipič, Luka Petek, Patrik Sunko, Žiga Švab
Trener: Mitja Senčar
Vodja: Izidor Klemenčič

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

1. Rakičan 48
2. Čarda Martjanci 45
3. Radenska Slatina

33

4. Goričanka 31
5. Križevci 25
6. Dobrovnik 16
7. Bogojina 16
8. Bistrica 10
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina