Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Slatinski člani premagani

Oblačna Lendava je minulo soboto postregla s prvim porazom članske selekcije NK Radenska Slatina. Na igrišču z umetno travo je z rezultatom 1:3 slavila ekipa NK Hotiza.

Tretja pripravljalna tekma članov je postregla z zanimivim prvim polčasom. Že v začetku tekme so igralci NK Hotize visoko pritisnili na slatinare in poskušali tekmo začeti s hitrim zadetkom. Slatinski člani so se dobro upirali in z agresivno obrambo preprečevali napade nasprotnika. Obe ekipi sta v prvem polčasu postregli z več priložnostmi za gol. Ni minilo veliko časa ko smo v 14. minuti tekme videli presenečenje na desni strani igrišča. Z žogo je bil spreten Alen Lebar in presenetil vratarja Hotize za vodstvo Slatine. Dinamična igra se je nadaljevala na obeh straneh in že v 22. minuti tekme so bili slatinari premagani po levi strani, nezbranost slatinske obrambe in kazen za izenačenje. Prvi polčas se je zaključil z rezultatom 1:1 in dobrimi občutki za nadaljevanje tekme. V drugem polčasu je ekipa Hotize s še bolj dinamično in agresivno igro po celem igrišču diktirala tempo in ekipi Slatine povzročala ne malo težav. Nagrada je sledila v 60. minuti tekme, ko so drugič premagali vratarja slatine. Slatinari so svoje priložnosti večino drugega polčasa iskali predvsem iz protinapadov. Enega izmed takšnih je napadalec Alen Lebar realiziral v sredini drugega polčasa, ko je bil hitrejši od nasprotnikove obrambe in spretnejši od vratarja Hotize. Na žalost zeleno-belih je sodnik dosodil prepovedan položaj in razveljavil gol. V 82. minuti je napad NK Hotize, s tretjim golom, poskrbel za dokončen rezultat in zmago NK Hotize. Celotna tekma je postregla z borbeno in agresivno igro na obeh straneh ter veliko priložnostmi za zadetke.

Trener Nejc Domjan je na tekmi ponudil priložnost vsem igralcem, ki so odpotovali v Lendavo. Ekipo NK Radenska Slatina so zastopali: Andrej Horvat (G), Denis Kavaš, Boštjan Čolnik, Jan Stajnko, David Sterniša, Staš Zupančič, Dejan Podlesek (C),  Damir Lovrec, Žiga Sečko, Luka Madon, Aljaž Tušak in Alen Lebar.

Prav tako sta na tekmi dobila priložnost dva igralca mladinskega pogona: Denis Čuk in Mitja Senčar.

Igralci so se po opravljeni tekmi udeležili še vabila na ekipno večerjo, ki so jim jo pripravili v Restavraciji Lipa, Hotel Lendava. Osebju restavracije se najlepše zahvaljujemo za gostoljubje in prijaznost, prav posebej pa bi se zahvalili direktorici hotela Lendava, ga. Heleni Sredenšek, ki nam je omogočila pogostitev. Več o restavraciji kjer so se gostili naši igralci najdete TUKAJ.

   

Še spomnimo, da je pred nami zelo pester in nogometno obarvan vikend. V soboto NK Radenska Slatina organizira turnir selekcij U9 in U11 v športni dvorani OŠ Radenci. Udeležilo se ga bo veliko kakovostnih ekip mlajših selekcij in klub zagotavlja, da bo akcija do konca. Pridite navijat za naše najmlajše!

V nedeljo ob 14:30 pa nas čaka že nova pripravljalna tekma. Člani prestopajo iz umetne na naravno travo in za začetek bodo preizkusili zelenico v Lenartu.

Se vidimo!

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net