Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Srečanje na ptuju v znamenju zadetkov

V soboto, 11.2.2017 so člani NK Radenska Slatina odigrali drugo tekmo v okviru priprav na spomladanski del sezone. Tokrat so jim v oblačnem in hladnem Ptuju stali nasproti nogometaši nogometnega kluba Podvinci. NK Podvinci nastopa v ptujski medobčinski nogometni zvezi in sicer nastopajo v njihovi tako imenovani Super ligi, ki jo po rangu tekmovanja lahko primerjamo s 1. MNL, Medobčinske zveze Murska Sobota.

Na športnem centru Ptuj so slatinske drese oblekli: Andrej Horvat (G), Denis Kavaš, Martin Budja, Jan Stajnko, Tadej Ficko, Staš Zupančič, David Dokl, Damijan Kaučič (C), Damir Lovrec, Rok Šteiner, Dejan Podlesek, Žiga Sečko, Luka Madon, Aljaž Tušak in Alen Lebar. Prav tako sta na tekmo odpotovala tudi dva mladinca, Matjaž Mitev in Enej Zadravec.

Tekma v kateri je trener Nejc Domjan ponudil priložnost vsem igralcem, je ponudila veliko zanimivega. V tekmo so slatinski člani krenili več kot odločno in že v začetku prevzeli pobudo na igrišču. Nekoliko zbranosti je zmanjkalo ob zaključevanju akcij saj je mreža nasprotnikov do 30. minute ostala nedotaknjena. V drugi polovici prvega polčasa je enega izmed redkih, obetavnih napadov Podvincev, slatinski branilec prestregel z roko v kazenskem prostoru in sodnik je pokazal na najstrožjo kazen. Uspešno izvedena enajstmetrovka in nepredvidljiv zaostanek za en zadetek. Vendar se Slatinarji niso dali zmesti in so v nadaljevanju še naprej diktirali tempo igre. Dobro in odločno igro so kronali še z dvema zadetkoma v zadnjih minutah prvega polčasa, poskrbeli za prvi preobrat na tekmi in se na odmor odpravili z golom prednosti. Podobno sliko smo spremljali v drugem polčasu, pobuda naših fantov in občasne priložnosti Podvincev. Le ti so uspeli izkoristi priložnosti, ki so se jim ponudile in tako do polovice drugega polčasa uspeli rezultat izenačiti na 2:2. Borbenost in odločnost naših ni ponehala in so hitro spet povedli 2:3. Manjša nepazljivost ob protinapadu Podvincev v nadaljevanju, je botrovala k njihovemu ponovnemu izenačenju in zadetku za vodstvo z 4:3. Vendar pa so slatinski člani pokazali iz kakšnega testa so in se v zaključku tekme niso predali. Podlesek je presenetil nasprotnikovega vratarja z lepim prostim strelom, žoga se je od leve vratnice odbila za vratarjev hrbet in končala v mreži. K drugemu preobratu v našo korist pa je prispeval še Šteiner.

Strelci 1.HT – Madon, Lebar
Strelci 2. HT – Podlesek 2x, Šteiner

Tekma polna preobratov in zadetkov, ki je postregla z pravo mero navdušenja in razburjenja tudi  slatinskih navijačev. Hvala vam za vašo podporo!

Naj spomnimo, da se člani že naslednji teden odpravljajo na novo pripravljalno tekmo. In sicer se bodo pomerili s predstavnikom 3. SNL-vzhod, NK Hotiza. Tekma se bo odvila v soboto, 18.2.2017 na igrišču z umetno travo v Lendavi, ob 15:00.

Se vidimo!

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net