Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Slatinari zadovoljni s prikazanim v Avstriji

Članska selekcija NK Radenska Slatina je odigrala prvo pripravljalno tekmo. V sklopu priprav na spomladanski del sezone 2016/2017 imajo člani sedem pripravljalnih tekem, danes so jim nasproti stali nogometaši NK Paloma. Tekma je bila odigrana na umetnem igrišču v Stradnu, pri naših sosedih iz Avstrije.

Trener, Domjan Nejc je ponudil možnost nastopa vsem igralcem, ki so sestavljali ekipo za prvo pripravljalno tekmo. Ekipo so sestavljali Horvat Andrej(G), Budja Martin, Kavaš Denis, Čolnik Boštjan, Sterniša David, Tušak Aljaž, Lovrec Damir, Šteiner Rok, Podlesek Dejan, Kaučič Damijan(C), Sečko Žiga, Lebar Alen, Ficko Tadej, Dokl David, Johman Bojan, Zemljič Blaž, Zupančič Staš, Stajnko Jan, Šilec Miha. Prav tako sta priložnost dobila mladinca Senčar Mitja in Zadravec Enej.


Naši člani so zelo dobro začeli prvi polčas in prve minute tekme prevzeli pobudo na igrišču. Nekaj neprevidnosti in napak so nasprotniki iz NK Paloma v prvih 20 minutah izkoristili, da so na igrišču vzpostavili ravnotežje. Vendar pa so v nadaljevanju prvega polčasa in prav tako celotni drugi polčas naši Slatinari prevladovali na igrišču in diktirali tempo igre. Videli smo kar nekaj priložnosti za gole na obeh straneh. Pri zaključevanju akcij smo bili bolj zbrani od nasprotnika in tako trikrat zadeli njihovo mrežo, svojo pa nam je uspelo ohraniti nedotaknjeno. Za Slatino je v prvem polčasu dvakrat zadel Žiga Sečko, v drugem pa je bil bolj spreten od vratarja Palome Miha Šilec.

Na današnji tekmi smo imeli možnost spoznati tudi dva nova igralca, ki sta se v zadnjem obdobju priključila članski ekipi. Želimo si, da bi tako klub kot oba igralca, Jan Stajnko in Miha Šilec tekom priprav našli skupni interes in željo, ter skupaj nadaljevali začrtano pot.

Na avstrijskih tribunah se je našlo kar nekaj navijačev našega kluba. Vsem se za podporo najlepše zahvaljujemo in se vidimo že naslednji vikend na igrišču z umetno travo na Ptuju, kjer nam bo nasproti stal klub iz ptujske nogometne zveze, NK Podvinci. Vidimo se ob štirih popoldan!

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net