Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Članska ekipa osvojila 2. mesto v I. MNL MS

V soboto, 13.6.2015 je v okvirju zaključka sezone 2014/2015 potekala tudi podelitev pokala in medalj članski ekipi NK Slatina za doseženo 2. mesto v I. MNL MS. V svojih vrstah pa imajo tudi najboljšega strelca lige Roka Lovreca, ki je nasprotnikom nasul 24 zadetkov.

 

Igralcem je najprej namenil nekaj besed predsednik Slatine Boštjan Filipčič potem pa predal besedo predsedniku MNZ MS Danilu Kacjanu. Po vzpodbudnem govoru so bile igralcem podeljene medalje, na koncu pa je g. Kacjan kapetanu ekipe Sandiju Belaku predal pokal za osvojeno 2. mesto.

Po podelitvi so sledile tekme med člansko ekipo NK Slatina, Zlato generacijo (iz leta 93, 94, 95) in navijači. Tekma med člansko ekipo in zlato generacijo je bila v prvem polčasu dokaj izenačena, zlata generacija je bila kljub temu, da niso več aktivni v velikem nogometu enakovreden nasprotnik. Članska ekipa je uspela komaj proti koncu polčasa zadeti po izvajanju kota. V drugem polčasu je pobudo prevzela članska ekipa in uspela zadeti še 2 krat.

Zlata generacija
Stojijo z leve: Vasja Kerčmar, Robi Gider, Damir Serec, Simon Potisk, Boštjan Tivadar, Jernej Šormaz, Bojan Mauko, Matjaž Kerčmar, trener Izidor Klemenčič
Čepijo z leve: Andrej Horvat, Vasja Kujundžič, Sebastijan Košar, Martin Rihtarič, Marko Hakl, Rok Babošek

Sledila še je tekma med člani in navijači, ki so jo dobili navijači z rezultatom 3:1 in tekma med navijači in zlato generacijo, ki se je končala z rezultatom 2:2, vandar pa je na koncu slavila po izvajanju enajstmetrovk zlata generacija. Zmagovalci "mini turnirja" so na koncu postali navijači.

Galerija slik 

Foto: Urša Jelen, Lucija Žižek

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

1. Rakičan 48
2. Čarda Martjanci 45
3. Radenska Slatina

33

4. Goričanka 31
5. Križevci 25
6. Dobrovnik 16
7. Bogojina 16
8. Bistrica 10
   

Lestvica - mladinci  

7. NK Avto Rajh Ljutomer 33
8. Rakičan-Tišina 31
9. Radenska Slatina 20
10. Goričanka 10
11. Kema Puconci 3
12. Tromejnik 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina